Välkommen att beställa 

Bok

Lycklig Lönsamhet - om att bygga stark företagskultur är en bok för ledare som handlar om varför man ska hålla på med kultur- och värderingsfrågor, och hur man gör i praktiken. Till boken har vi plöjt mängder av böcker, artiklar och forskning samt gjort många djupintervjuer med ledare inom olika branscher (några av företagen som finns med i boken är Tele2, Max, Centigo, Wise Group & Bioteria). Samtalen har kokat ner till åtta grundläggande framgångskriterier för företag som präglas av tydliga värderingar, engagerade medarbetare och kunder samt god lönsamhet. Kriterierna kan även användas som praktiska verktyg när man bygger sin kultur.

Eftersom i princip alla böcker inom ämnet värderingar och företagskultur är teoretiska och akademiska, har vi skrivit en praktisk bok som man inte behöver läsa från pärm till pärm för att ta till sig innehållet. Vi vill även inspirera ledare att våga dra igång med sitt kulturarbete. 

Priser

  • Lycklig lönsamhet 265 kr/styck inkl. moms
  • Moms 6% är inkluderad i alla angivna priser. Fraktkostnad tillkommer. För beställning på upp till 10 böcker, använd Paypal-knappen nedan. För större volymer, eller om du vill ha faktura, mejla oss på order@lyckliglonsamhet.se.

VAT is included in all prices above. Shipping is not included. For larger orders, please send us an e-mail at order@lyckliglonsamhet.se.

Trevlig läsning!